خانه / آشپزی / طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه اشپیل شور

 

طرز تهیه اشپیل شور

با سلامی مجدد بازهم با دستور آشپزی در مجله مد روز درخدمت شما دوستان در مجله مدروز هستیم

اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.

وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.
مواد لازم:

  • نمک ۲ پیمانه
  • اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) ۲ عدد
طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه:

برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و ۲ برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد.

نکات:

۱. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و… مصرف می شود.
۲. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از ۲۰ دقیقه بر می داریم.

کانال رسمی تیم مدروز


لینک منبع

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
x

شاید بپسندید

مدروز:مدل سارافون دخترانه های 2016

مدروز:مدل سارافون دخترانه های ۲۰۱۶

 مدروز:مدل سارافون دخترانه های ۲۰۱۶ مجله مدروز تقدیم میکند: جدیدترین ژورنال های لباس در مجله ...

ما را حمایت کنید